Goedkoopstereizen | Hotel Occidental Margaritas

Hotel Occidental Margaritas

Hotel Occidental Margaritas is erg geliefd en het is erg fijn dat het Selection hotel op een klein stukje lopen van winkelcentrum Gran Chapparal ligt en je met de shuttleservice van het hotel, zo op het strand bent. Buiten deze goede ligging is er in dit familiehotel ook volop vermaak voor jong en oud.

En zijn zowel kamers als appartementen waar je kunt verblijven. Ook beschikt het hotel over kamers die geschikt zijn voor eenoudergezinnen. Maar waar je ook voor kiest, ze zijn allemaal netjes ingericht. Een ander groot pluspunt is dat je bij een verblijf in Hotel Occidental Margaritas geen omkijken hebt naar het eten en drinken; het all inclusive programma is uitgebreid en kent zowel lokale- als internationale gerechten. Verder is er is een groot restaurant met de mogelijkheid om lekker buiten te eten en zijn er meerdere bars. Er is zelfs een (snack)bar die helemaal Aziatisch is ingericht.

Het hotel heeft allerlei leuke voorzieningen. Zo zijn er 2 zwembaden, waarva ..Meer Info

Lastminutes dichtbij Playa del Inglés

Hotel Neptuno

€ 519.00

Hotel Neptuno

Spanje-Playa del Inglés

Aparthotel Buenos Aires

€ 259.00

Aparthotel Buenos Aires

Spanje-Playa del Inglés

Daily Dream Deal

© 2018 goedkoopstereizen.eu | Goedkoopstereizen | Hotel Occidental Margaritas | Met trots gemaakt door: Vakantie-script.nl